Er du i tvivl omkring reglerne når du skal transportere din hest.

 

SE MERE HER.

________________________________________________________________________ 

 

 


Ridelejer 2024

Varde Sportsrideklub!

Varde Sportsrideklub invitere til en fed ridelejer fra fredag d. 5/7 kl. 10.00 til søndag d. 7/7 kl. 16.00. Med fuld knald på.


Der vil være sjove aktiviteter, som dressur, spring, tur ridning, kæpheste aktiviteter, konkurrencer, en masse fis og ballade, god mad og hygge.

Praktisk information: Ridelejeren er åben for alle rytter mellem 3 og 16 år. Er man 8 år eller derunder skal man være ifølge en voksen. De inddeles i aldersgrupper. Der soves i telte/ridehal alt efter vejret. ( man må også tage hjem og sove )

Medbring gerne en kæphest, sovegrej, badetøj, ridetøj, ekstra tøj, telt (hvis man har) og det gode humør. HUSK der SKAL rides med sikkerhedsvest og ridehjelm.

Prisen er 300 kr. for medlemmer i elevskole. 400 kr. for ikke medlemmer. I prisen er mad, aktiviteter og en t-shirt. Der skal overføres til mobilepay nr. 1523WZ med navn i kommentar. ( medbringelse af privat heste) Pris for boksleje inkl. Strøgelse 150 kr.

Tilmeldning på e-mail : Vsrk-elevskole@outlook.dk

Husk at noter barnets fulde navn, alder, hvilket hold de rider på ( kun for elevskole ), T-shirt str. og Evt. allergier. Samt kontakt nummer i nødstilfælde.

Hvis man selv medbringer egen hest: notere hestens køn, alder, forbehold.

For yderlige spørgsmål kontakt Malene Skov ( elevskole ansvarlige ) på tlf: 31106544 eller på Vsrk-elevskole@outlook.dk

 

 

 

 

 

Tryk her, og se hvad der sker i DRF

 De Sydjyske Rideklubber´s fællesbestemmelser 2016 Distrikt 8 og 9.

 

Til klubber i D8 og D9.

Til orientering.

DRF har nu udgivet bestemmelser for ny uddannelsen til Ridelærer, Rideinstruktør og Berider.Der er aftalt en overgangsordning for de elever der er i gang med uddannelsen.