VIL DU VÆRE MEDLEM AF DANSK RIDEFORBUND OG DERMED DFGK
FOR KUN KR. 115,- OM ÅRET, SÅ SE HER

For at være opstaldet, eller gøre brug af faciliteterne på Langagergård, skal du tegne et medlemsskab til Dansk Ride forbund hos Langagergård. Prisen på et medlemsskab til DRF og DFGK er ialt kr. 115,- om året. Du skal sende de oplysninger, som er listet op lidt nede på siden. Når du har sendt oplysningerne på mail, vil du automatisk modtage en faktura samt en mail med de nødvendige oplysninger.

Vil du vide mere omkring faciliteter og priser, så kontakt Poul Jepsen på Tlf. 20 19 25 16

Medlemsskabet følger kalenderåret til 31.12 uanset tidspunktet for indmeldelse. Med i prisen er der en fælles forsikring som Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DGI har i forsikringsselskabet Tryg. Der er tegnet 5 fælles (kollektive) forsikringer, som din forening, via medlemskabet af DIF og/eller DGI, automatisk er dækket af. Du kan læse mere herom på vores hjemmeside under fanen Diverse. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 19 25 16

M.v.h. Poul Jepsen

Benyt dig af følgende formularer:

Tryk for Opstaldning incl. medlemsskab af Langagergaard og DRF

Tryk for Medlemsskab af Langagergaard og DRF

Tryk for Jeg ønsker ikke mere at være medlem af Langagergaard og DRF

Tryk for køb af facilitetskort/ridehuskort

Myndighederne stiller krav om at stedets ejer ved forlangende, skal kunne fremvise beviser for hvad dyrene fodres med. Derfor er det vigtigt, at oplysninger som står på skemaet udfyldes og returneres via formularen ovenfor.

Sammen med dine oplysninger oprettes du som bruger på www.langagergaard.eu.Du modtager et login som kan anvendes på hjemmesiden.

Ændres der på en eller flere af ovenstående forhold (ny adresse, skift af foder, ny dyrlæge etc.), skal det meddeles skriftligt på mail til  tommy.n@mail.tele.dk