Vi har investeret i et fuldautomatisk video udstyr, som du kan leje privat eller til din klub,             f.eks. til undervisning eller til stævner.

Udstyret er fuldautomatisk. Kamaraet følger en sender som bæres enten af rytteren, f.eks. ved dressur, eller af hesten selv hvis der skal filmes til løsspring.

Der er så fantastisk mange anvendelsesmuligheder, ja det er kun fantasien der sætter grænser.

Du kan se en kort videofilm af den Amerikanske rytter Suzie Halle ved at trykke her. Eller, du kan se her hvordan det kan bruges til undervisning. 

Pixio 1

Priser for leje af dette udstyr er:

Leje af udstyr 1/2 dag uden lader, batteri kapacitet til ca. 2 timers optagelse: 100 kr.

Leje af udstyr 1/1 dag, lader medfølger til konstant brug: 250 kr.

Leje af udstyr hel weekend (fredag-søndag), lader medfølger til konstant brug: 500 kr.

Med udstyret medfølger stativ, opbevaringstaske og 64 GB msd-kort (nok til mange tirmers optagelser), og et One K Trainer Headset, hvis man ønsker det.

One K Trainer Headset

Depositum:

Der betales et depositum på kr. 500.- som tilbagebetales via MobilePay eller bankoverførsel, hvis udstyret leveres tilbage i samme stand som ved afhentning.

I tilfælde af skade på udstyr i lejeperioden vil lejeren være erstatningspligtig over for udlejer i henhold til genanskaffelsesværdien.

Vi gør opmærksom på, at al brug og betjening af udstyret er på eget ansvar. (Langagergård eller klubben kan ikke gøres til ansvar for eventuelle skader på hesten eller udstyr).

Betaling kan ske kontant/Mobilepay 30335173 eller via faktura.

Ved spørgsmål eller udlejning, kontakt Tommy på tlf. 60390320.